Koledar dogodkov

Dogodek: Predstava: Še vedno mame

Datum: 09.03.2017
Ura: 20:00

Kraj: Tolmin

 Kinogledališče Tolmin

Po uspehu komedije Mame, ki je navdušila tudi občinstvo festivala Dnevi komedije 2015 in Ani Urbanc prinesa naziv Žlahtna komedijantka, je tukaj še bolj odkrita komedija in še več mam!

Sedem let, ena kriza, dva bivša in trije novi, da o kilah niti ne govorimo. Ampak mame so še vedno mame. Mulčki so zrasli v mule in mulce, njihove mame pa najdejo čas – sicer komaj in stežka –, da se dobijo vsaj enkrat tedensko. Ampak ne tako, kot smo jih vajeni, ležerno, v oblakih dima, čvek sem, drink tja … ne, ne, tokrat gre zares. Pripravljajo se na glasbeno-plesno točko v okviru dobrodelnega koncerta, izkupiček katerega bodo namenile sirotišnici, od koder je vnukinja sestrične bivše tašče novega partnerja Irminega bivšega. Do koncerta jih loči samo še pet vaj, od katerih se prav nobena ne odvije po načrtih. Jim bo uspelo?

Za predstavo Še vedno mame z Vesno Pernarčič, Vesno Slapar, Tijano Zinajić, Nino Valič / Barbaro Medvešček in Ano Urbanc / Gorko Berden je besedilo podpisala Jera Ivanc, režijo pa Uroš Fürst.

Mame so prestavile v višjo.

Kinogledališče Tolmin - Zavod KŠM
Mestni trg 5, 5220 Tolmin
T: 05 38 11 623 (sreda 13.-15. ure, petek 10.-12. ure, ter uro pred začetkom prireditve)
E: rezervacije@ksm.si
W: www.ksm.si

< Ogled celotnega koledarja dogodkov