Koledar dogodkov

Dogodek: 5. pohod po tematski poti Na svoji zemlji

Datum: 30.09.2017
Ura: 10:00

Kraj: Grahovo ob Bači

Grahovo ob Bači

V okviru Festivala pohodništva 2017 in Evropskih dnevov kulturne dediščine bo potekala tematska pot Na svoji zemlji, ki povezuje dediščino filma s prostorom Baške grape, kjer je bil posnet večji del filma. Ohranja skupni spomin ustvarjalcev in domačinov na čas snemanja filma. Tematske table stojijo na točkah, kjer so bili posneti najpomembnejši prizori. Dopolnjujejo jih zgibanka, spletna stran www.tpnasvojizemlji.si in dve medijski točki na Grahovem ob Bači.

Nagradna igra

»Oglej si Tematsko pot Na svoji zemlji in posnemi »Selfie na svoji zemlji«

Zakaj ne bi v letošnjem poletju izkoristili lepega dne in se Z VLAKOM podali v Baško grapo na ogled prizorišča prvega zvočnega celovečernega igranega filma »Na svoji zemlji« na GRAHOVEM OB BAČI in na KORITNICI? In zakaj vam ne bi pri tem pomagal vaš jekleni konjiček, ampak ne tisti, na katerega ste v tem trenutku najprej pomislili, tega le pustite doma, da se odpočije v garaži.

Podajte se v Baško grapo Z VLAKOM, saj je na ta način odlično dostopna. Društvo Baška dediščina in Slovenske železnice vas torej vabimo na ustvarjalni dan na Tematsko pot na svoji zemlji, ki bo z malo sreče tudi nagrajen!  Vabljeni torej na »Selfie na svoji zemlji« na GRAHOVO OB BAČI in na KORITNICO v Baški grapi!

PRAVILA za kolesarje in pohodnike:
1.    V času od 11. 6. 2017 do 20. 9. 2017  naredi na tematski poti »Na svoji zemlji« vsaj 3 (tri) selfije pred tematskimi tablami, ki označujejo mesta snemanja prvega slovenskega celovečernega igranega filma.

2.    Fotografije selfijev in fotografijo vozovnice pošlji na e-naslov: info@tpnasvojizemlji.si ali na https://www.facebook.com/tematskapotnasvojizemlji

RAZGLASITEV REZULTATOV:
30.9.2017 – na 5. pohodu po Tematski poti Na svoji zemlji
 

DRUŠTVO BAŠKA DEDIŠČINA
Stržišče 28
5243 Podbrdo

http://drustvobaskadediscina.nvoplanota.si/

< Ogled celotnega koledarja dogodkov